A d t’i ftojë Kosova yjet, përgjigjet Bunjaku?

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK), pritet që brenda një kohe jo shumë të gjatë, të marrë ‘izën’ për të marrë pjesë në kualifikime për Kampionate Botërore dhe Evropiane. Kosova ka shumë ‘brumë’ në përfaqësuese të tjera.

Përzgjedhësi Albert Bunjaku, thotë se FFK-ja do t’i ftojë të gjithë lojtarët që luajnë në përfaqësuese të tjera. “Është obligim moral e profesional që t’i ftojmë të gjithë lojtarët, pa dallim shteti”, ka deklaruar Albert Bunjaku për ‘Kohën Ditore’.