5 modelet më seksi të apasionuara pas futbollit (FOTO)

Si çdo muaj, revista e modës “Elbalonrosa” shpall 10 modelet më seksi. Për muajin maj, pesë supermodelet më të dalluara për trupin dhe linjat e saj janë: Claudia Sampedro, Kahili Blundell, Doli Castro, Vivian Kindle dhe Indianara Carvalho, shkruan ‘Panorama Sport’.

Kjo e fundit është shpallur edhe si “Miss BumBum”, pasi ka të pasmet më në formë dhe më tërheqëse në krahasim me të tjerat. Ndërsa ezmerja Claudia Sampedro është vlerësuar si çokollata e muajit.

Linjat e Claudias janë pëlqyer më shumë nga fansat e kësaj reviste.

1 2 3 4 5