35 trajnerë shpërngulen në Shqipëri

35 trajnerë, kryesisht të grupmoshave të reja dhe ata që nuk kanë licencë B, do të udhëtojnë të dielën drejt Shqipërisë.

Ata do të shkojnë për të kryer seminarin për t’u pajisur me licencën B.

Trajnerët do të shkojnë përmes Federatës së Futbollit të Kosovës, kurse shpenzimet do t’i heqin vetë. (Gazeta Olle)