3-sh pas më shumë se një viti

Besfort Kosumi është gjyqtari më i mirë i shpallur nga FFK-ja për vitin e fundit dhe për këtë ai sigurisht është shpallur me notat e marra gjatë gjykimit të ndeshjeve.

Por në ndeshjen e fundit Besa – Hajvalia, gjyqtari nga Fushë Kosova, është notuar me notën (3), notë që nuk e kishe shijuar qe më shumë se një vit.

Kosumi që nijet për 4-shet e shumta, ka kërkuar sqarim nga vëzhguesi Isa Mustafa për notën 3.

Kosumi mbetet një nga gjyqtarët më të mirë në vend.