Gjyqtarët në telefonë, “harrojnë” ndeshjen

Në neshjen ndërmjet Megassportit dhe Vushtrria Basket, dy gjyqtarët Endrit Basha dhe Ardi Haxhiajdini, duket se nuk ishin fare të intersuar për të gjykuar ndeshjen.
Një foto të siguruar nga GazetaOlle.com, dyshja e gjyqtarëve shiheshin më të koncentruar në telefonat e tyre.

Me rregullore të FIBA-së gjyqtarët duhet të fikin telefonin një orë para ndeshjes të cilën do ta gjykojnë/Olle