Live: Shorti i Ligës së Evropës

Sot do të hedhet edhe shorti i Ligës së Evropës ku Liverpool, Shakhtar, Sevilla dhe Villareal do të luajnë në mes vete.

Shorti fillon në ora 12:30 dhe pritet të sjell përballje të forta.

Shorti do të tërhiqet nga legjenda zvicerane Aleksander Frei.

Çiftet

Shakhtar – Sevilla

Villareal – Liverpool