Superliga sot, ja si mund të ndryshojë tabela

Feronikeli ka mundësi sot që të dalë në vendin e parë në tabelë, pasi që e pret Lirinë në shtëpi, në kuadër të xhiros së 23-të të Raiffeisen Superligës. 

Ndeshja zhvillohet me fillim prej orës 14:00 dhe drejtohet nga Genc Nuza.

E shtunë
Feronikeli – Liria
G.Nuza, A. Ejupi, I. Kabashi, M. Baliu.