Nazmi Raci sërish në derbin e Ligës së Parë

 Nazmi Racit nuk po i largohen derbit e Ligës së Parë. Këtë herë ai ndodhet në takimin Flamurtari – Ferizaj, që i takon javës së 20-të.

Ai gjykoi edhe ndeshjen e javës së kaluar mes Ferizajt dhe KEK-ut.

 

Liga e Parë – Java 20

E shtunë – ora 14:00

KEK-u – F-Kosova

V.Kastrati. O.Krasniqi. J.Gashi.

 

Ballkani – Ramiz Sadiku

E.Zasella. A.Jupolli. XH.Sejdiu

 

Kosova (P) – Luftetari

M.Bejtullahu. B.Berisha. A.Bucolli

 

E diel 03.04.2016

Vëllaznimi – 2 Korriku

D.Qaka. A.Peshteri. D.Muriqi

 

Vllaznia (P) – Trepça

L.Fejza. G.Hyseni. A.Latifi

 

Behari – Dukagjini

Sh.Murezi. B.Bunjaku. B.Jahari

 

Vitia – Rahoveci

A.Shala. N.Hysenaj. F.Kiqina

 

Flamurtari – Ferizaji

N.Rraci. R.Hyseni. B.Haradinaj

 

Java e ardhshme e zhvillohet me datë (06.04.2016), e mërkurë (Ora 14.00).