Feronikeli dhe ‘Tigrat e Zi’ bëhen me ‘Fan Club’ (FOTO)

Kampioni i Kosovës, Feronikeli, ka vazhduar me befasi.

Kësaj radhe befasia vjen nga tifozët e këtij klubi të njohur si ‘Tigrat e Zi’. Ata tash e tutje kanë ‘Fan Clubin’ e tyre ku do të mblidhen për të kuvenduar në lidhje me klubin e tyre të zemrës.

Në ceremoninë hapëse të këtij eventi për tifozët drenicas, ishin edhe kryesia e klubit me në krye kryetarin Ekrem Elshanin, drejtorin sportiv Bekim Isufi, trajnerin Afrim Tovërlani dhe futbollistët, transmeton Gazetaolle.com.

‘Tigrat e Zi’ kishin ftuar edhe KFOR-in duke iu dhuruar edhe shalla të klubit. Këtu nga tash e tutje tifozët mund të blejnë rekuizitat e klubit. /Olle

Toki

fank klub 5

fan klub 2 fan klub 3 fan klub 4 fan kluibi  kryesore