Dy mysafirë special për ndeshjen Kroaci-Kosovë

Ndeshja Kroaci-Kosovë do të jetë e veçantë për dy ish-futbollistë.

Bëhet fjalë për Ardian Koznikun e Kujtim Shalën, që dhanë shumë për futbollin shqiptar dhe atë kroat.

Që të dy do të jenë të ftuar special në ndeshjen Kroaci-Kosovë.

Foton e ka publikuar Kozniku në faqen e tij në Facebook.