Bunjaku flet për lëndimet, formën e lojtarëve dhe Turqinë

Përzgjedhësi Albert Bunjaku ka folur mas stërvitjes ku është ndarë i kënaqur me formën e skuadrës edhe pse kishin pushim.

Kosova ka disa lëndime, që i tegoi edhe Bunjaku.

albert bunjaku

“Leart Paraqrada, Elbasan Rashani ishin të lënduar. Tani Valon Berisha që do të jetë problem. Edhe Kololli nuk do të jetë me në. Testet e Ujkanit janë të mira, por nuk do ta nxitim njëherë”.

Bunjaku

“Kemi pesë stërvitje. Lojtarët kanë pasur aktivitet dhe sot bëmë një test fizik dhe dolën mirë. Ata kanë qenë në pushim, por aktiv”, ka thënë Bunjaku.

“Në ndeshjen Turqi – Maqedoni kishim analistin. I kam marr raportet”.

bunjaku