20 ndeshje, 20 fitore

20 lojë, 20 fitore, asnjë humbje dhe koshdallimi më i mirë, ky është bilanci impresiv i basketbollistëve të Rahovecit, që garojnë në Ligën e Parë.

Skuadra e drejtuar nga trajnerin Valentin Spaqi, në ndeshjen e fundit ndaj Lipjanit, shënoi fitore me 95 pikë dallim, 123:29.

Me këto rezultate, ata do të jenë pjesë e Superligës, edicionin e ardhshëm