12 skuadra e kërkojnë këtë lojtarë!

Cagliari është larguar nga Serie A por lojtarët e kësaj skuadra vazhdojnë të jenë të kërkuar.

Mesfushori Albin Ekdal është duke u kërkuar nga 12 klube, tetë nga Serie A dhe katër jashtë Italisë.

“Në këtë moment ka 12 ekipe të interesuar për Ekdal”, tha agjenti Martin Klette për ‘Fotbollskanalen’.

“Tetë nga këto vijnë nga Serie A italiane, dhe katër ofertat janë nga klubet e huaja. Qëllimi është për të sqaruar situatën e tij brenda një muaji.  Ne do të analizojë klubet  që kanë shprehur një interes dhe do të vendosim”

“Në këtë momente Serie A dhe Bundesliga janë prioritetet kryesore për lojtarin”.