​Henry me flamur të Kosovës dhe Shqipërisë (FOTO)

Dy kosovarë po e shijojnë në maksimum udhëtimin e tyre në Emirates, ku e kanë vizituar edhe bustin e legjendës Thierry Henry.

Ata ia kanë vendosë një flamur të Kosovës dhe një të Shqipërisë në qafë bustit të Henrys dhe kanë bërë një foto edhe me logon e faqes zyrtare të fansave të Arsenalit në Kosovë.

henry