‘Zizi’ befason për Vit të Ri, ka diçka speciale

Sportisti i Shekullit, Aziz Salihu, fituesi i medaljes së bronztë olimpike në boks në vitin 1984 në Los Anxhelos të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, befasoi me një urim për Vit të Ri.

Ai ka bërë një foto me familjen e tij, duke shkruar: “Falë Zotit me shendet të plot po festoj 2017-ën. Urime nga zemra te gjithve me shendet paqe e begati. Special e pershendes dhe ia uroj më të mirat e botës djalit tim ne Amerikë, Mentor A. Salihu…Të duam”.