ZYRTARE: Urim Zenelaj te Prishtina

Qendra 213cm, Urim Zenelaj, edhe zyrtarisht është pjesë e KB Sigal Prishtinës për pjesën e mbetur të edicionit.

Urimi deri tani në Superligën e Kosovës paraqitej tek KB G.E Ylli me statistika prej 21.3 pikë, 14.5 kërcime dhe 1.6 bllokada për ndeshje.

Ju kujtojmë që edhe më parë Zenelaj ishte pjesë e Prishtinës.

Kjo ishte befasia e dytë pas Nenad Deliqit te Prishtina.

zenelaj