Zyrtare: Këta janë tifozët më të mirë të vitit 2016 (FOTO)

Sonte po mbahet mbrëmja gala e FIFA-s.

FIFA ka ndarë çmimin për tifozët më të mirë për vitin 2016.

Ky çmim shkon për tifozëritë e dy skuadrave të mëdha evropiane, Liverpool dhe Borussia Dortmund.