ZYRTARE: Klubi i Superligës shkarkon trajnerin!

Ballkani ka shkëputur bashkëpunimin me trajnerin Sami Sermaxhaj.

Lajmi u konfirmua nga faqja zyrtare e klubit.

“Pas bashkëpunimit disa mujor me trainerin Sami Sermaxhaj,sot kemi shkëputur bashkëpunimin.

Shkëputja e marrëveshjes është bërë me marrëveshje të dy anëshme,pasi mungonin rezultatet e pritura nga klubi.

FC Ballkani i uron trainerit Sami Sermaxhaj sukses dhe falenderon për bashkëpunimin dhe punën e deritanishme”.