Jahmir Hyka nënshkruan me këtë skuadër

Mesfushori i Kombëtares shqiptare, Jahmir Hyka ka zgjedhur se ku do ta vazhdojë karrierën. Ai ka firmosur me San Jose Earthquakes një kontrate 3-vjeçare.

Vlera e transferimit te tij nga Luzerni ne San Jose eshte rreth 125.000 dollar, ndërsa vete Hyka do të përfitojë një page prej 500.000 dollarësh ne sezon, plus bonuset, shtëpi, makine dhe shumë përfitime të tjera dytësore qe vijnë nga nënshkrimi i kësaj kontrate.