Zyrtare: Federata së Boksit të Kosovës e zgjedh kryetarin

Federata së Boksit të Kosovës e ka rizgjedhur Ramadan Selimin kryetar të ri.

Kundërkandidat i tij i ishte Agim Latifi. Në këtë kuvend morën pjesë 39 delegatë, prej të cilëve 22 votuan pro Selimit dhe 17 për kundërkandidatin Agim Latifi.

Selimi do ta drejtojë Federatën e Boksit për herë të tretë. /Olle

Ramadan Selimi rizgjedhet kryetar i FBoxK-s