ZYRTARE: Bayerni nënshkruan me futbollistin e njohur, nuk e ndalë koronavirusi

Thomas Muller ka njoftuar se ka nënshkruar kontratë të re me Bayern Munich.

Përmes postimeve në rrjetet e tij sociale, sulmuesi gjerman njoftoi se ka rinovuar deri në vitin 2023 me Bavarezët.

”Sot mund të njoftoj se kam zgjatur kontratën time me FC Bayern Minich deri në 30.06.2023”, shkroi ai.

”Dy të tretat e jetës sime kanë qenë tashmë me FC Bayern dhe ne gjithmonë luftojmë për njëri-tjetrin”.

”Ky ekip nuk është vetëm punë për mua. Është pasioni im”.

”Jam i lumtur që do të jem këtu edhe dy vjet dhe të vazhdoj të jap gjithçka që të kemi sukses”, njoftoi Muller.