Zyrtare: Bashkimi e transferon lojtarin e mirënjohur

Klubi i basketbollit Bashkimi ka prezantuar përforcimin e ri.

Nikola Koraq, i cili ka përvojë edhe nga Liga Adriatike ka ateruar në Prizren.

Koraq më parë ka luajtur për Mornarin dhe Sutjeskën.