Zhvishet Shaqiri (FOTO)

Xherdan Shaqiri është duke shijuar pushimet pas angazhimit me Zvicrën në Euro 2016

Ylli i Stoke Cityty, dhe Zvicrës, Xherdan Shaqiri si duket nuk po e duron aspak vapën, sa që ka përvëluar edhe brekët.

Ai ka publikuar një foto në Facebook, ku ka shkruar: “Përshëndetje nga pushimet e mija”SHAQA