Zhaveli thyen rekord shtetëror në Evropian 0SHPËRNDARJE

Lum Zhaveli ka thyer rekord shtetëror për senior, në Kampionatin Evropian të Notit, i cili po mbahet në Londër, shkruan Zëri.

tari kosovar, në ditën e parë të garave është paraqitur në disiplinën 50 metra Delfin, duke e përfunduar garën për kohën 00.27.00min, për t’i tubuar 573 pikë FINA, njofton Federata e Notit të Kosovës, përcjell Zëri.

Zhaveli përfundoi në pozitën e 61-të nga 63 garues pjesëmarrës në garë dhe ky ishte sukses për të në nivelin personal. Në Evropian po merr pjesë edhe Rita Zeqiri.

Postuar në Not