Zabërgja mund të largohet nga Llapi?

Enis Zabërgja mund të largohet nga skuadra e Llapit edhe pse para disa javësh ka arritur marrëveshje për këtë skuadër.

Sipas burimeve të Gazetaolle.com sulmuesi i njohur si ‘Zabi’ nuk është i kënaqur me disa gjëra në klub dhe mund të largohet.

Gazeta ka provuar ta kontaktoj Zabërgjën, por kjo gjë ka qenë e pamundur.