Volejbollistja seksi nga Shqipëria që po i çmend djemtë nga Kosova (FOTO)

 Ka kohë që luan për klubin e volejbollit Gryka Drenasi. Ka disa veçori që shumë sportiste nuk i kanë si Xhuda Kruti, volejbollistja që vjen nga Divjaka e Shqipërisë por shkollën e ka kryer në kryeqytetin shqiptar, Tirana. Kruti po kalon fortë mirë  në Drenas.

Ajo për gazetën kombëtare “Bota Sot”, tha se është ambientuar fortë mirë në KV Gryka nga Drenasi dhe gjithmonë i ka fjetur zemra në beachvoley.

Ajo nuk ka më shumë se 22 vjet, por konsiderohet si me trup shumë seksi që po kallë shumë e mashkullin në Kosovë!

“Qe 13 vjet luajë beachvolej dhe e kam përfaqësuar Shqipërinë. Raportohet se me trupin e saj seksi i kalli djemtë e Kosovës”.

volej volej1

volej2