Vizitë punimeve në stadiumin Adem Jashari, punimet po ecnin mirë

Stadiumi Adem Jashari ka filluar të marr formë dhe të plotësojë kushtet që kërkohen nga UEFA.

Këtë e ka bërë të ditur Ibër Alaj pas vizitës së tij që e kishte tek ky stadium.

“Sot vizituam progresin e punimeve në Stadiumin Olimpik ,,Adem Jashari” Në Mitrovice me zyrtarin e UEFA-së z.Petr Fousek me bashkpuntoret nga FFK,ku u diskutua për ecurin e punimeve me planin dinamik. Ku u ndanë te kenaqur me mbarevajtjen dhe progresin e arritur sipas standardeve te kategorise së dytë te UEFA-së?….”, ka shkruar Alaj në faqen e tij në facebook.