Vala Superliga, pjesët e para mbyllen me një gol

Kanë përfunduar pjesët e para të dy ndeshjeve, Gjilani – Trepça ’89 dhe Feronikeli – Liria.

Në Gjilan, skuadra vendase po avancon 1:0.

Golin e vetëm e ka shënuar Gëzim Rusi, në minutën 26.

Ndërkohë, 45 minutëshi i parë në Drenas ka përfunfuar pa gola.