U nda me grua, biznesi i dështoi, futet në borxhe miliona euro, historia e legjendës së tenisit

Ish numri 1 i tenisit, Boris Becker është i fundosur në borxhe. 49-vjeçar gjerman shpalli falimentin në bizneset e tij dhe i detyrohet një banke 5 milionë euro.

Ky nuk është telashi i vetëm për 3 herë kampionin e vitin 1980. Ortaku i tij në biznes e ka paditur në gjykatë duke i kërkuar 40 milionë euro.

Ndërsa në muajin qershor ai u divorcua me gruan e tij Barara.

Ky divorc i kushtoi Bekerit plot 16 milionë euro. 49-vjeçari ka nevojë urgjente për para dhe si shpëtim të vetëm shikon shitjen e trofeve të çmuar të “Wimbeldon”.

Ish-tenisti Becker