Urime Loret Sadiku

Loret Sadiku pritet të bëhet shumë shpejtë baba.

Mbrojtësi i Përfaqësueses së Kosovës dhe Mersinit në Turqi, ka publikuar disa foto me të fejuarën e tij, duke zbuluar lajmin se ai pritet të bëhet baba.

E fejuara e Loretit është suedeze, kurse gjinia e fëmijës nuk bëhet i ditur.

Sadiku vite më parë i tha Jo Suedisë dhe Shqipërisë për Kosovën. /Olle

loreti loretii