Ujkani: Nëse kemi ndihmën e madhe të tifozëve, mund t’ia dalim

 Kapiteni Samir Ujkani, që po ashku ka dalë në konferencë për shtyp, ka thënë se me ndihmën e tifozëve mund t’ia dalin.

“Stadiumi plotë do të jetë ndihmë për neve. Vetëm me ndihmën e tifozëve mund të arrijmë një rezultat pozitiv, shpresojmë të shkojë ndeshja mirë dhe të jemi të kënaqur pas ndeshjes”, deklaroi Samir Ujkani, kapiten i Kosovës, raporton Gazeta Olle.