UEFA cakton komplet grupet në Ligën e Evropës

Përballje spektakolare rezervoi Grupi 1 në Ligë A, ku përballë do të jenë Gjermania, Franca dhe Holanda.

U hodh në Lozanë të Zvicrës shorti i Ligës së Kombeve për Ligat A dhe B.

Përballje spektakolare rezervoi Grupi 1 në Ligë A, ku përballë do të jenë Gjermania, Franca dhe Holanda.

LIGA A

GRUPI 1

Gjermani

Francë

Holanda

GRUPI 2

Belgjikë

Zvicra

Islanda

GRUPI 3

Portugali

Italia

Poloni

GRUPI 4

Spanja

Angli

Kroaci

LIGA B

GRUPI 1

Sllovaki

Ukrainë

Çeki

GRUPI 2

Rusi

Suedi

Turqi

GRUPI 3

Austria

Bosnjë Hercegovinë

Irlandë e Veriut

GRUPI 4

Uellsi

Irlanda

Danimarka