Turp për maqedonasit, ja si tentojnë ta tallin Kombëtaren shqiptare

Kanë filluar ngacmimet dhe thumbat mes Maqedonisë dhe Shqipërisë.

Në fakt, ishte portali “ekipa.mk” që ditën e djeshme ka publikuar lajmin e udhëtimit të Shqipërisë drejt Shkupit dhe e ka shoqëruar me përshkrimin: “Shqiptarët kanë bërë ndalesë edhe në një ‘fast food’ për të ngrënë sanduiçë”, shkruan Panorama Sport.

Në fakt lojtarët dhe stafi ndaluan për të pirë ndonjë kafe gjatë rrugës, por ishin ulur në një ‘fast food”.

Kjo bëri që mediat menjëherë të thumbonin kuqezinjtë, të cilët ditën e djeshme mbërritën në Shkup të shoqëruar edhe me roje private për të shmangur incidentet e mundshme që mund të ndodhnin gjatë rrugës dhe gjatë qëndrimit në Shkup.