Trepça rrezikon seriozisht largimin nga Liga Ballkanike

Trepça rrezikon të largohet nga Liga Ballkanike, që në debutimin e saj.

Janë drejtuesit e BIBL që kanë lëshuar një komunikatë e qe arsyeja kryesore është vonesa e pagesave për BIBL.

“Me zhgënjim të madh duam t’ju informojmë se KB Trepça ka dështuar të pagujë me kohë obligimet ndaj nesh, dhe kështu mund ta humb statusin e anëtarit tonë”, thuhet në njoftimin e BIBL, raporton Gazeta Olle.