Tre çiklistë nga Kosova pjesë e kampionatit evropian

Samir Hasani, dje udhëton për në Holandë, ku do ta përfaqësojë Kosovën në Kampionatin Europian në Çiklizëm.

Garuesi me i suksesshëm në çiklizmin kosovar vitet e fundit pjesë e KÇ Trepça,Samir Hasani, me 11 gusht do të jetë pjesë e Kampionatit Europian.

Hasani do te garoj në kategorin Elit U23, ku pos tij, nga Kosova janë edhe dy garues të tjerë, Zani Sylhasi dhe Blerton Nuha.

Pritshmërit janë të arsyeshme për një sukses të Samirit, duke e ditur potencialin e tij dhe punën që ai bënë vazhdimisht.

Në garen e organizuar ditë më parë Turi i Kosovës, ku moren pjesë çiklist nga 16 shtete, Hasani ishte helmuarë dhe kështu përgaditjet që i kishte bërë për ata garë reth dy muaj i kishin shkuar huq.