Torres zgjohet gjatë rrugës për në spital, ai është mirë

Një lajm i mirë vjen nga Fernando Torres. ‘RadioEstadoi’ njofton se Fernando Torres gjatë dërgimit për në spital ka filluar të flas.

“Lajm i mirë: Torres po transferohet për në spital, ai tani është i vetëdijshëm dhe po flet”, njofton RadioEstadoi.

Ai humbi ndjenjat në fushë, në ndeshjen me Deportivo La Corunan.