Tifozi i Leicester bën tatuazh Ranierin, ja sa pagoi

Një tifoz i Leicesterit vendosi të bëj tatuazh figurën e trajnerit italian, Claudio Ranieri
Kjo ndodhi pas fitores së titullit kampion në Premier Ligë nga “Dhelprat”.
Italiani ka një popullaritet të madh në Britani dhe sidomos në radhët e tifozëve të Leiçesterit.
Tifozi që bëri tatuazh imazhin e Ranierit mbi shpinën e tij pagoi afërsisht 360 euro

image