Tërhiqet shorti

Në zyrat e Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) është tërhequr shorti për Ligën e Femrave, Ligën e Parë të Meshkujve dhe Ligën e Dytë të Meshkujve.

Një fakt që duhet shtuar është se në konkurrencën e femrave, liga është më e varfëruar se në edicionin e kaluar, ku garojnë nëntë ekipe.

Liga e Femrave

Kastrioti– Bashkimi

Kosova– Drita

Penza– Sfera

Prishtina– Trepça

Vëllaznimi –pushon

Liga e Parë e Meshkujve

Megasports – Prishtina Re

Kosova– Kaçaniku

Lipjani– New Born Prishtina

Borea– Drita

Liga e Dytë e Meshkujve

Vitia– Llapi

United Basketball– Kalaja

Istogu-Fushë Kosova