Tabela në Ligën e Tretë rajonale në grupet A dhe B

Janë mbyllur xhirot pasuese në ligën rajonale të futbollit kosovar e njohur si Liga e Tretë.

Në këtë rang garash, liga ndahet në dy grupe, pra A dhe B, shkruan Gazeta Olle.

Në grupin A, lider është skuadra Dushkaj me pikë maksimale pas katër ndeshje, pra 12 sosh.

Kurse në grupin B, kryeson Vjosa e Shtimes me 15 pikë edhe përkundër humbjes në xhiron e fundit.

Më poshtë mund t’i shikoni tabelën e dy grupeve:

Fotografia e Liga e Tretë e Kosovës

Fotografia e Liga e Tretë e Kosovës