TABELA e Ligës së Parë: Pas dy xhirosh, prijnë tri skuadra

Kanë përfunduar takimet e xhiros së dytë në Ligën e Parë.

Liria, Besa e Istogu kanë vazhduar pa humbje edhe këtë javë, shkruan Gazeta olle.

Kurse fitoren e kanë gjetur edhe Malisheva, 2 Korriku e Arbëria.

Pas dy xhirosh tabelës i prijnë tri skuadra: Besa, Istogu e Liria.

Kurse këtë javë nuk është zhvilluar vetëm një takim, Trepca e Ulpiana do të luajnë të mërkurën.

Më poshtë rezultatet dhe tabela: