Super kroati Simoviç, rikthehet tek Peja

Skuadra pejane KB Peja ka reaguar në afatin kalimtar të dimrit, duke e transferuar në repartin ku ka nevojë, qendrën e fuqishme kroate Teo Simoviç i cili edhe më herët ka qenë pjesë e pejanëve dhe ka treguar lojëra fenomenale.

Simoviç nga KB Peja është regjistruar në FBK, dhe do të ketë të drejtë loje nga xhiroja e ardhshme e Superligës.

Teo SImoviç është i përgatitur maksimalis dhe pritet tu ndihmojë pejanëve mjaftë shumë.

simovic 1