Super-aksion dhe në fund shënon Neymar (VIDEO)

Super aksion dhe përfundim i lumtur. Neymar çon rezultatin në 2:0.

Barcelona tani pranë fitimit edhe të trofeut të dytë. Asistues ishte Suarez (minuta 35).

Golin e parë e shënoi Lionel Messi pas një ‘sllallomi’ nëpër lojtarët e Bilbaos. Messi realizoi edhe për 3:0. Në fund, Barcelona triumfoi 3:1.

https://www.youtube.com/watch?v=2rhnDd-jtZs