Spalletin e mërzit rezultati

Luciano Spalletti ka mbetur i frustëruar me rastet e humbura nga skuadra e tij. Ai tha se në dy ndeshjet ndaj Realit meritonin të shënonin.

‘Unë duhet të marrë parasysh rezultatin. Ne humbëm dy herë 2-0. Kishim raste të shumë, sot e merituam të shënojmë të paktën një gol në portën e tyre, por duhet të kthehemi në shtëpi të qetë. Tani na duhet të përqendrohemi në kampionat dhe të pajtohemi me eliminimin nga njëra garë’, deklaroi Spalleti.