Snap Bar fituese e Kupës së MM Ligës

Finalja e Kupës në futboll të vogël në Mitrovicë, në MM Ligë i ka takuar ekipit Snap Bar të cilët kanë mposhtur në finale Taxi Albanin pas ekzekutimit të penalltive.

Koha e rregullt ka përfunduar 3:3. Lojtari më i mirë i Kupës, është zgjedhur futbollisti i Trepçës, Emin Baliqi.

Përveç Baliqit, futbollist të tjerë të cilët janë aktiv në futbollin e Kosovës, ishin edhe Shpëtim Fetahu dhe Ergyn Ahmeti, Përpari Demiri, Liridon  Jonuzi dhe Mërgim Dervishaj njofton GazetaOlle.com

12799004_1680456272216787_8038938771220211946_n