Skuadra e Ligës së Parë krenohet me yjet që ka nxjerrur deri më tani, premton ende…

Skuadra e Ramiz Sadikut është një nga ekipet që prodhon talentë të shumtë.

Amir Rrahmani, Emir e Suad Sahiti, Visar Bekaj, Eros Grezda e së fundmi edhe Blend Baftiu, kanë qenë pjesë e kësaj skuadre më parë, shkruan Gazeta Olle.

Tashmë kjo skuadër premton edhe yje të tjerë.

Postimi nga KF Ramiz Sadiku:

Edhe shumë tjerë yje po vijnë pas tyre nga KF RAMIZ SADIKU.
Bëhu pjesë e KF RAMIZ SADIKU ,një nga Klubet i cili prodhon më së shumti futbollist profesionist .
Vlera e Klubit matet me ngritjen e cilësisë së futbollistëve dhe me plasimin e tyre në rangje më të larta si brenda ashtu edhe jashtë vendit .
Andaj mos hezito eja edhe ti…