Kombëtarja e Kosovës niset drejt këtij vendi që të marrë pjesë në Kampionatin Botëror

Kombëtarja e Kosovës në karate do të marrë pjesë në Kampionatin Botëror të Karatesë për kadetë, juniorë dhe U-21, që prej 23-27 tetor 2019 do të mbahet në Santiago të Kilit.

Ekspedita e karatesë përbëhet prej 14 garuesve, të cilët do të synojnë të fitojnë medalje.

Së bashku me ta në Kili do të udhëtojnë edhe tre gjyqtarëve: Ardian Muhadri, Besart Vitia dhe Besim Ilazi, që do të gjykojnë drejtësinë.