Sigal Prishtina pëson keq nga kampionët e Bullgarisë

Sigal Prishtina e ka zhvilluar sonte (e premte) një ndeshje miqësore me kampionin e Bullgarisë, Lukolil Akademik.
Ndeshja e zhvilluar në Pallatin e Rinisë dhe të Sporteve në Prishtinë, përfundoi me fitoren e thellë të bullgarëve, 82:59.
Kjo ndeshje i shërbeu Prishtinës para nisjes së kampionatit si dhe garave evropiane.