Sigal Prishtina përfundoi seancën e fundit stërvitore

Basketbollistë e Sigal Prishtinës, kanë përfunduar seancën e fundit stërvitore në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, para nisjës për Samokov të BUllgarisë.

Kryeqytetasit pritet që gjatë natës së sotme të marrin rrugë për në Bullgari ku do të zhvillojnë ndeshjen e dytë finale përballë Rilski Sportis.

Në ndeshjen e parë kryeqytetasit shënuan fitore me rezultat të ngushtë 72:70, në kryeqytet.

 

2

 

3

 

4