Si dukej Stadiumi i Prishtinës në vitin 1961, krahasojeni me sot 

Stadiumi i qytetit të Prishtinës ka filluar të ndërtohet pas viteve 1950. Kjo dëshmohet nëpërmjet një fotografie të publikuar në Facebook nga faqja “Prishtina e vjetër”.

Kjo fotografi është shkrepur në vitin 1961 nga pjesa ku sot gjendet lagjja “Arbëria”, shkruan Gazeta Olle.
Siç shihet në fotografi, stadiumi është i rrethuar me një muri dhe ka shumë pak ulëse për tifozë.

received_10155630160669232
Pjesa e zhveshtoreve poashtu është e përmasave shumë më të vogla sesa që është sot.
Ky stadium i cili mund të konsiderohet si simbol i qytetit të Prishtinës, ka filluar të rinovohet gjatë vitit të kaluar ku janë investuar rreth 4 milionë euro.
Edhe pse pamja e vitit 1961 është mjaft nostalgjike për dikë, tani kjo fushë e gjelbër duket shumë më mbreslënëse. /Gazeta Olle/

received_10155630160519232