Shqipëria i zbulon 10-të sportistët e vitit 2017

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH), ka publikuar listën me 10 sportistët më të mirë të vitit 2017.

Në vlerësimin e tij, KOKSH pati pjesëmarrjen e sportistëve në aktivitetet e rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare, si dhe rezultatet e arritura.

E para u rendit atletja Luiza Gega, kampione dhe rekordmene e atletikës shqiptare, ndërsa më pas vijonte Izmir Smajlaj, që u shpall kampion Evropë në kërcim së gjati., në evropianin e organizuar në Serbi.

Ja 10 sportistët më të mirë të vitit:

Luiza Gega (Atletikë)
Izmir Smajlaj (Atletikë)
Jon Vrenozi (Xhudo)
Ergent Prizreni (Mundje)
Liridona Rexha (Ping Pong)
Nikol Merizaj (Not)
Elord Gjana (Karate)
Krenar Zeneli (Boks)
Erblira Bici (Volejboll)
Endrit Hysenagolli (Basketboll)